10-01-08

Liefste Jompie,

 

Ik hoop dat ik jou nog eventjes kan zien voordat ik weg ga, want wat ga ik jou missen. Het zijn uiteindelijk maar zes maanden, en we hebben het al langer zonder elkaar overleefd. Maar toch... sinds jij terug in mijn leven bent komen wandelen is het nooit meer zó lang geleden geweest. En dus is het wel een beetje verdrietig, want ik ga je zo hard missen.

Soms denk ik wel eens wat ik allemaal gemist zou hebben als jij die ene dag niet op msn was geweest toen ik uitzinnig vrolijk was over de Rocktober wedstrijd. Zo veel. Zo ontzettend veel... Een dagje met jou is altijd een alledingendiewijleukvindendagje. Een dagje met een gouden randje, zo eentje om in een potje te stoppen en altijd te bewaren. Als ik jou niet had, had ik nooit zoveel films en muziek leren kennen. Ik had nooit geweten dat kersenpitten soms blijven drijven en soms zinken, naar gelang of je ze met veel of weinig kracht in de graslei spuwt. Ik zou nog nooit geschakeld hebben en ik zou mij ook veel minder vaak ziek gegeten hebben in chocolade en snoep in de cinema. Zonder jou kende ik de helft van de leuke winkels in Gent niet, ik zou nog veel slechter zijn in gezelschapsspelletjes want zonder jou zou ik het nooit oefenen. Ik zou zelfs nog slechter tegen mijn verlies kunnen, want nu moet ik daar mee leren leven. Als ik jou niet had, wie zou mij dan helpen groeien door mij onverwacht een schop tegen mijn kont te geven? Met wie zou ik de slappe lach moeten hebben en van wie zou ik het geleerd hebben om telkens ik een stripwinkel zie toch éven binnen te wandelen om tóch eens te kijken of...

Nee, Jompie, er is niemand op de wereld die mij zo gemakkelijk weer vrolijk kan maken of die met gewoon maar één blik mijn hele dag goed kan maken. Er is niemand anders die in het station serenades voor mij zingt als het zo hard gesneeuwd heeft dat er geen bussen meer rijden. Niemand anders danst met mij op de Grote Markt in Brussel en er is echt niemand die met mij naar Brussel rijdt om te gaan kijken of er nog tickets voor een concert zijn, wat dan niet het geval is waardoor we na een wafel en een bezoek aan Manneken Pis toch maar weer Gentwaarts moeten trekken. Alleen jij plukt rozen voor mij in het Citadelpark als ik net jouw circusding in een boom heb gegooid en het er bijna niet meer uit kon krijgen. Alleen jij tilt mij op om mij uit het station te dragen, en jij alleen geeft mij de beste knuffels waar je warm en blij van wordt. En dus ga ik jou ontzettend hard missen. Kan ik jou niet in mijn koffer stoppen? Ik heb geen kleren en spullen nodig, zolang ik jou maar heb!

Maar nu ga ik dus toch weg zonder jou... Maar wàcht tot ik weer terug ben. Dan verdubbelen we alledingendiewijleukvinden gewoon. En dan ga ik nooit meer Heel Lang Weg zonder jou!

Lievs en een knusje,

10:00 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.