09-01-08

Zonnig Zussie,

 

Nu is het mijn beurt om weg te gaan. Spannend... En eigenlijk ook allemaal jouw schuld. Als jouw avonturen in Finland eens niet zo geweldig waren, en als ik dat weekendje Helsinki niet tot de conclusie was gekomen dat ik tóch ook naar het buitenland wilde gaan, dan was ik nu rustig examens aan het leren en zou ik binnen enkele weken gewoon een eindwerk moeten schrijven. In plaats daarvan ben ik nu al bijna klaar met alle examens en stapelen de spullen die ik mee moet nemen in mijn valies zich al op. En binnen niet zo heel lang meer ga ik jouw voetstappen achterna: op het vliegtuig naar Scandinavië.

Natuurlijk ga ik jou missen, maar we weten intussen wel al hoe het moet, overleven op enkele maanden msn- en e-mailcontact. Het is natuurlijk niet zo leuk als jou veel in het echt zien, maar het zal wel moeten... ik hoop in elk geval dat je een keertje langskomt! Dan zal het mijn beurt zijn om je mee te nemen met een picknick naar een koud plekje met mooi uitzicht, waar onze vingers eraf vriezen als we ons broodje willen opeten en waar we daarna moeten opwarmen in een kerk of zoiets. En dan zal ik je meenemen naar leuke winkels, of we kunnen misschien samen naar Tomteland gaan met de trein. Als ik erachter ben of dat te doen is op een paar uur tijd, en die reis geen twee dagen in beslag gaat nemen, dan wel. Anders gaan we gewoon museumpjes bezoeken en aan het water zitten en door de stad slenteren. En vertellen wat we de laatste tijd meegemaakt hebben. Dat is ook leuk.

Als je zaterdag door de deur komt, zal ik Daantje aan jou geven. Hij is intussen al lange tijd bij mij, nu is het weer tijd om bij zijn andere mama te blijven. Kan jij voor hem zorgen terwijl ik een beetje kou ga lijden. En dan heeft hij bij jou veel gezelschap van Rietzwijnen en dergelijke. En krijgt ie lekker eten, dat kan hij bij mij niet zeggen...

Nee, alle gekheid op een stokje, lievste zuz, jij bent het zonnetje in de wereld, en ik wou dat ik je mee kon nemen. Dan zou ik in elk geval al een stukje geruster zijn. En ook al zal het nu ook een geweldig avontuur zijn, toch ga ik jou heel erg missen!

Aai-tje,

10:45 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mijn schuld? als dat zo is... gráág gedaan hoor
ik hoop dat het voor jou ook even fantastisch zal worden!
en als ik de kans zie, dan sta ik plots voor je deur! :-)

Gepost door: Eline | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.