07-01-08

Mijn lieve vriendjes,

 

Mijn laatste dagen in België gaan in. Hoe voelt het, vragen sommigen. Hoe gaat het? Eerlijk gezegd, er zouden kriebels moeten komen in mijn buik, maar ze zijn er nog niet. Misschien blijven ze wel weg. Blijf ik wel de rustigheid zelve. Dat is allemaal goed. Maar één ding is zeker: ik ga jullie allemaal missen. En er zal geen dag voorbij gaan in de komende maanden, dat ik niet al was het maar heel even aan jullie heb gedacht.

Als ik het water zie zal ik aan Kaat Piraat denken, en bedenken hoe cool het zou zijn om daar met een piratenschip in te varen. En vikingschepen te enteren en fabelachtige schatten over te laden, zoveel dat we zinken, tot bij die ene beroemde Zweedse boot op de bodem van de zee. Als ik televisieles heb zal ik aan Jokke denken, en misschien probeer ik wel af en toe zo een rare uitspraak in mijn teksten te stoppen, net zoals jij dat doet. Als het sneeuwt, zal ik aan 007 denken, en aan zijn Sticky White stuff, en aan de poster in zijn wc. En aan alle leuke dingen die met jou te beleven vallen, natuurlijk.

Het is niet de bedoeling dat ik ziek ga worden, maar ik ken mijzelf, dus ik zal vast wel eens een pijntje hebben. En dan zal ik aan de Pretty Nurse denken en wensen dat ze bij mij was om mijn pijntje weg te halen, en dan kon ik op haar zachte schouders even uithangen en dan ging alles weer beter. Als ik aan het chillen ben, zal ik aan Calimero denken, en tegelijk ook aan de Pastoor, en telkens als ik moet lachen zal ik eventjes aan mijn Giechelvriendinnetje moeten denken. Eigenlijk zal ik gewoon voortdurend aan iemand denken. Als ik muziek hoor denk ik aan Blub en de Designer, en dan vooral als ik via het internet stubru op zet, natuurlijk. Als ik moet afwassen denk ik aan Grote Els. En als ik onder de douche ga met mijn lieveheersbeestjeszeep, dan denk ik natuurlijk aan Blokje.

En dan zijn er de andere vriendjes, aan wie ik gewoon elk een dag zal opdragen, en zo zal ik daar ook genoeg aan denken. Maandag aan het Sprokenmeisje, omdat maandag de dag was om op de Blandijntrappen te zitten. Dinsdag is het Elsjedag, en woensdag is het de dag om aan het Lief Heersbeest te denken. Omdat woensdag ooit eens Fristidrinkdag was. Die moeten we terug invoeren als ik terug ben trouwens... Donderdag zal ik aan Boerinnemieke denken, want donderdag heeft het meeste letters en Boerinnemieke haar echte naam ook. En dan denk ik vrijdag aan Engeltje, omdat vrijdag altijd Engeltje haar dag is geweest, en zaterdag en zondag denk ik dan aan alle vriendjes waar ik in de week nog niet aan heb gedacht. Als dat niet veel gedenk wordt... maar dan zal ik mij ten minste niet kunnen vervelen!

Dag lieve vriendjes, ik ga jullie missen, maar jullie mogen mij niet missen! Of toch ten minste niet hardop zéggen dat jullie dat gaan doen, want anders ga ik huilen...

Tot binnen zes maanden!

10:45 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hé Sneeuwwitje...
Ik ga jou echt niet missen hoor... helemaal niet... geen denken aan... totaal onbestaand...niet aantoonbaar....(stiekem toch wel hoor lieverd ;))

Gepost door: 007 | 07-01-08

Zolang het bij stiekem blijft is het goed;)

Gepost door: Sneeuwwitje | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.