02-09-07

Ugh, Designer!

 

Ugh. Weet je dat nog, jij en ik en mijn ex-vriendje op de trein terug naar huis, na een heel vermoeiende Werchter? Ik weet niet meer hoe je er precies op kwam, maar we waren alledrie zo dronken van vermoeidheid en cola... De hele treinrit hebben we gegierd van het lachen, stomme opmerkingen gemaakt, we bleven maar Seven Nation Army zingen. We dachten dat we in ons eentje in een treincoupé zaten, maar dat viel lelijk tegen toen we moesten uitstappen. Tegen iedereen die langsliep, en tegen elkaar, zeiden we om de haverklap "Ugh". En dat is gebleven, want jij gebruikt "Ugh" nog steeds als begroeting. En nu zit je zelfs in het land waar de oorspronkelijke bewoners "Ugh" als begroeting gebruikten. Of als stopwoord.

Hoe gaat het daar, in Amerika? Tuurlijk, we kunnen allemaal meelezen op je blog. We zien allemaal de foto's en kunnen mee zitten dromen van achter het computerscherm. Maar dat is maar een fractie van wat je daar echt beleeft, een snel neergeschreven indruk voordat je weer verder van het ene avontuur in het andere moet gaan vallen. Ik kijk uit naar échte verhalen, en echte indrukken. Binnenkort zal al het nieuwe er vanaf zijn en krijg je wellicht meer tijd om gewoon the American way te gaan leven. Ik hoop dat dan de echte verhalen ook naar boven komen, maar dat blijft natuurlijk nog wat afwachten.

Ik heb het al duizend keer gezegd, Designer, maar amuseer je vooral heel hard en geniet er ongelooflijk van. En geen paniek, uit het oog uit het hard dat gaat hier niet op. Ik hou jouw plekje hier vrij!

Veel lievs,

11:24 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.