14-07-07

Lieve vriendjes allemaal,

 

Ik ga jullie een weekje verlaten. Wie mij de laatste drie dagen gezien heeft weet hoeveel zin ik daarin heb, maar wie weet valt het toch nog allemaal wel mee... Ik ga jullie in elk geval keihard missen. Ik ben er eentje met die vervelende heimweeziekte, en het is maar goed dat Elsje meegaat zodat er toch iemand van jullie in de buurt is als ik alles en iedereen te hard ga missen!

Ik wou dat ik deze week op het speelplein kon zijn, want ik heb zoveel zin in waterspelletjes! En in een safarispel, en in een tochtje. Ik wil heel graag weten wat voor moni-activiteit Spruitje en het Lief Heersbeest hebben bekokstoofd, ik kan het daar gewoon niet missen. De kindjes niet, mijn vriendjes niet,...

Eigenlijk... wil ik écht niet weg. En zeker niet na die stomme ruzie met het Lief Heersbeest. Ik weet dat het niet mijn fout was maar de zijne, ik weet dat hij het niet zo zwaar opneemt en het waarschijnlijk al vergeten is, ik weet dat ik op mijn strepen zou moeten blijven staan, ik weet dat allemaal best wel. Maar ik weet ook dat er al sinds gisterenmorgen een grote prop in mijn buik zit en dat ik die er liefst van al uit zou willen hebben... Als hij nou maar gewoon één berichtje stuurde dat alles in orde is, dan gaat die prop vanzelf weer weg. Maar ik weet ook wel dat ie dat niet gaat doen. Denkt ie niet aan. Ofwel is hij toch nog boos. En bovendien, zo belangrijk ben ik toch niet voor hem.

Dan maar mét de prop vertrekken, binnen twee uurtjes. Dat de tijd maar niet zo snel gaat. En daarna héél snel. Zodat ik snel weer thuis ben, en mij hopelijk zo hard geamuseerd heb dat ik weer stof voor duizend avonturen heb!

Tot binnen een weekje!

14:59 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.