03-07-07

Lieve vechtersbaasjes op het speelplein,

 

Weet je, ik kan het best begrijpen dat het ongelooflijk frustrerend is om opgesloten te zitten in een raamloze bunker waar alles weergalmt, terwijl buiten een hele grasgroene weide, een voetbalveld, een crossberg en een speeltuin op jullie ligt te wachten. Maar het regende, en buiten spelen in de regen is niet zo slim. Krijg je op zijn minst een verkoudheid van, maar misschien ook wel een bronchitis, of zelfs een longontsteking. Ziek worden is het risico, en willen jullie liever in de vakantie een hele dag in bed liggen en de dag verslapen, zo alle fun missen? Nee toch... Ik wil ook veel liever buiten spelen, maar binnen spelen zal voor het moment helaas eventjes moeten. Tot het zonnetje er hopelijk snel weer doorkomt. Ik kan niet beloven dat dat snel gaat gebeuren, maar als we er allemaal in geloven en blijven hopen, dan schijnt ze vast snel!

In de tussentijd, lieve schatjes, willen jullie dan je frustratie niet meer op elkaar uitwerken? Ik heb vandaag meer vechtersbaasjes een time out zien krijgen dan dat er hersencellen in mijn hoofd zitten, en de moni's die normaal dienen om mee te spelen hadden vandaag meer de taak van onze blauwhelmen in het leger: vrede bewaren, conflicten oplossen en vechtende partijen uit elkaar halen. Worden we best moe van... maar onze troepen zijn getraind.

Nu, zou het niet tof zijn als jullie gewoon onze troepen vervoegen en we samen de regen wegvochten in plaats van elkaar bont en blauw te slaan?

Jullie blauwhelm-moni,

21:17 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.