27-05-07

Ahoi, Kapitein Sparrow!

 

Neem me mee, neem me alsjeblieft mee op zee. Je bent onderhand toch al gewend aan vrouwen aan boord, en ik wil de beste vrouwelijke piraat ever worden. Dat kan ik natuurlijk alleen als ik les krijg van de beste mannelijke piraat ever... (je ziet, ik ben alvast geweldig in de zeer belangrijke piratenkunst van het slijmen en degenen gebruiken die je nodig hebt).

Ik ben best sterk, ik hou van rum en ik word niet zeeziek. Ik kan een mooi mondje piratentaal spreken: "Blikskaters! Corsaar, waar ben je met mijn oorlam heen? Open die kluisgaten en zie dat je het terugvindt, anders laat ik je van de plank lopen! Savvy?" Ik ken alle piratenstraffen, alle codes en regels en ik weet welke wapens te gebruiken. Niet dat ik ze ooit al gebruikt heb, maar moeilijk kan dat niet zijn. Ik heb een voorliefde voor fabelachtige schatten, en ik vind gokken een bijzonder fijn tijdverdrijf. Mijn kookkunst is niet je dat, maar ik kan Salmagundi maken. En bovendien ken ik genoeg nautische termen om een schip drijvende te houden. Als dat geen cv is waar een kapitein van achterover valt, dan weet ik het ook niet meer.

Zo. Dan ga ik nu deze brief in een fles stoppen, de zee in gooien en hopen dat hij jou bereikt. Hoe contacteer je anders een piraat?

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me!

11:32 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.