18-01-07

Lieve mede-Ego's,

 

Ik ben zó ongelooflijk blij! We hebben het gehaald, en dat niet alleen, we hebben het zelfs goed gedaan! Vier leerkrachten die al uren in een klaslokaal opgesloten zaten (en dat was eraan te merken, ik denk niet dat zij het ooit in een Big Brotherhuis zouden uithouden) en die in plaats van de verwachte hopen kritiek verrassend complimenteus waren.

Ons radioprogramma, ja, dat was eraan te horen dat ik het had gemonteerd. Gelukkig stukken beter dan mijn eigen individuele montages, maar hej, ik en radio dat zal nooit een gelukkig koppel worden. Mijn ongeduld, weet je wel. Maar in elk geval hadden we een goeie tekst, en dat is ook al wat. Heel wat. Want, zo lieten ze weten, dat was voor het eerst vandaag. Mooi, dan hebben we die prijs alvast binnen.

Ons researchdossier, ja, dat was geweldig. Dat was voor de "stoefkast" en dat mocht ook wel. Onze flitsende, naar vers ruikende Manneke-strip! Als het daar iemand niet eens mee was geweest, had ik van hen stripfiguurtjes gemaakt en hen één voor één een pijnlijke dood doen sterven in een nieuw stripverhaal... En reken maar dat ik dat kàn. Maar dat dreigement was dus niet nodig, aangezien ze met z'n allen van ons talent overtuigd waren.

En dan, onze film. Goed ja, beginnersfoutjes en schoonheidsfoutjes in overvloed, maar dat hadden we verwacht. Maar ze vonden het een swingende reportage, met heel veel informatie, en (volgens drie vierde aanwezigen toch) goeie beelden. Vooral de very close-up van de etende Afrikaan, die bewees dat we overal met onze neus op hadden gestaan. Pluim voor het cameraman-Ego.

Pluim voor ons alle drie, eigenlijk. Lieve mede-Ego's, we hebben dat geweldig gedaan. Hard gewerkt, keihard ons best gedaan, en dat alles wellicht ook overgoten met een snuifje geluk van de gelukzak-Ego. Wij heersen gewoon. Laat het volgend semester maar vast komen: kan al niet wachten om nog meer succes achter onze naam te schrijven!

Uitzinnig blije groeten,

22:05 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.