13-01-07

Hoi, zwembad van S.N,

 

Je hebt het wel gemerkt, er sprongen vandaag wel zés jonge mensen tussen de bejaarde zwemmers het water in. En we maakten ons daar vrij snel uit de voeten ook, want om door hen ondergezwommen te worden, dat zagen we niet meteen zitten.

Ai, dacht je vast, daar heb je er weer zes die een goed voornemen hebben gemaakt met nieuwjaar om iets aan hun conditie te doen... Dat dacht je dan verkeerd. Eigenlijk waren er gewoon twee mensen die graag zwemmen, en die spoorden een paar anderen aan om mee te doen. En goed, misschien zaten er wel één of twee geniepigaards tussen die dun willen worden en daarom sporten een goed plan vonden om het nieuwe jaar mee te beginnen. Maar dan is zwemmen nog altijd beter dan plotseling kilometers gaan rennen en vervolgens met een kapotte knie te zitten.

We hebben behoorlijk wat gezwommen vandaag, en ik vind dat vooral ik daarvoor een pluim verdien. Je hebt het zeker wel gemerkt, in het begin ging het nog redelijk. En toen werd ik moe, en had ik steeds meer weg van een verzuipend hondje. Ik kan nu eenmaal niet echt zwemmen... en dan helpen zwempiraten die wild om zich heen slaan ook niet echt. Maar ik heb het overleefd, al was het laatste baantje er misschien ei zo na teveel aan. Nouja, volgende keer beter.

Hoewel, volgende keer... dat zou binnen twee weken moeten zijn volgens de lijst. Alleen zijn er al vier die dan niet meekunnen, en hebben we het nog een weekje extra uitgesteld. Begint al goed, ik hoor het je denken... Maar laat ons nog maar even in de waan dat van uitstel geen afstel komt... niet dit jaar...

Tot binnen drie weken!

13:15 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

volgens de lijst?
volg je zo een soort van zwemprogramma?

Gepost door: Eline | 14-01-07

Nee, we volgen de Lijst die Elke Gemaakt Heeft, en we zwemmen het aantal Baantjes die Coen Ons Oplegt. Bijzonder effectief!

Gepost door: Sneeuwwitje | 14-01-07

De commentaren zijn gesloten.