30-12-06

Aan degene die ervoor zorgt dat ik internet heb,

 

Of in dit geval degene die ervoor gezorgd heeft dat ik twee dagen géén internet had. Wat was me dat... Okee, ik hoor keihard aan het blokken te zijn, en het internet nergens voor nodig te hebben. Maar het is een ongelooflijk verschrikkelijk gevoel om te weten dat het er niet is... Ik liep gewoon tegen de muren op...

Ik heb het concentratievermogen van een strontvlieg, om eventjes Jomps te citeren, die met hetzelfde probleem kampt. Studeren op een laptop is dan de beste oplossing van de wereld. Eventjes vijf seconden kijken of iemand iets nieuws op mijn forum heeft gepost... en weer verder blokken. Iemand stuurt een mailtje, gauw even kijken... en weer verder blokken. Ik ben het leren beu, eventjes pauze met een spelletje... en dan weer verder blokken. Zo overleef ik de periode van gedwongen op mijn kamer zitten zonder er al te veel aan over te houden.

Gisterenmorgen deed het internet alvast vreemd. Het viel nu en dan eens uit, maar het kwam nog regelmatig weer terug aanzetten. Tot het ogenblik dat ik mijn vorige blogje had gepost. Plotseling ging er niks meer. Met heel veel moeite kreeg ik af en toe nog eens een mailtje binnen, voor de rest was het huilen met de pet op. Gelukkig had ik een receptie gisteravond, en een paar vriendjes die daarna bleven hangen bij mij thuis. Maar vanmorgen, toen ik weer achter de computer kroop, was de teleurstelling nog veel heviger: internet lag nog steeds uit, en nu kon ik helemaal niks meer. Ik werd er helemaa gék van! Nu staan er op mijn computer genoeg verhaaltjes om aan te schrijven, of tekeningetjes om in te kleuren met photoshop, er staan zelfs genoeg spelletjes op die je zonder internet kan spelen. Ik kon ook gewoon de hele dag aan een stuk door leren natuurlijk. Maar dat bleek onmogelijk, het idee alleen al dat ik niet op internet kón was genoeg om mij compleet uit mijn lood te slaan. Het is geen tof gevoel, helemaal van de wereld afgesloten te zitten... zelfs al is dat niet helemaal zo.

Maar goed, wat het ook was, ik heb godzijdank terug internetverbinding nu, en ik kan weer naar hartelust alle schade die ik vandaag opgelopen heb inhalen. Met bijvoorbeeld, deze smeekbede aan degene die ervoor zorgt dat ik internet heb: doe me dat alsjeblieft nóóit meer aan!

Dankjewel,

21:42 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.