29-12-06

Lieve, kleine Piranha,

 

Ze hebben je er verdorie uitgekegeld, uit de Tijdloze! De bijbel van de goeie smaak, of toch in elk geval de bijbel voor de StuBru-luisteraars. Jaarlijkse traditie is het hier thuis, om in elke kamer waar je komt de Tijdloze te horen. Monster, mijn zusje, en ik leven nu en dan zo hard mee dat het griezelig wordt. Zoals net. Met een half oor luisterden we naar de arme stakkerds die uit de lijst gevallen waren dit jaar. Met nog een halver oor luisterden we naar de arme Belgen die niet langer tijdloos zijn. En plotseling, uit beide slaapkamers, een hartverscheurende schreeuw! Zornik ligt er helemaal uit! Nog geen halve seconde na die bijna-hartaanval kwam de volgende: ook jij ligt eruit, Lieve kleine Piranha! Een nieuwe schreeuw deed het huis op zijn grondvesten daveren.

Wat is er aan de hand? Behalve de eeuwige ondervertegenwoordiging van vrouwen in de Tijdloze, wordt er dit jaar een slachting onder de Belgische platen aangericht. Niet alleen jij en Zornik liggen eruit, maar er is ook geen spoor meer van Hooverphonic en Novastar. Godzijdank is er nog altijd Mia, maar ik hou persoonlijk eigenlijk meer van jou dan van haar...

Ik stel voor, dat je voor volgend jaar je scherpe tandjes even in de achterwerken van een paar andere Tijdloze platen zet. Kan jij weer lekker Tijdloos zijn!

13:10 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

... Lieve Kleine Piranha is erg!
Hooverphonic is erg!

Novastar is en beetje erg...

Maar ach, Zornik...

Gepost door: Jomps | 30-12-06

De commentaren zijn gesloten.